EHBO aan Kinderen

Voor iedereen die met kinderen werkt of ouders/verzorgers die willen weten wat ze moeten doen in het geval van een ongeluk met hun kind(eren).

Wat gaat u allemaal doen?
Met dit EHBO-diploma van Het Oranje Kruis bent u in staat op een juiste wijze Eerste Hulp aan kinderen en baby's te verlenen. De training EHBO aan Kinderen zoomt in op de meest voorkomende situaties met baby's en kinderen. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, met de vingers tussen de deur komt of zich verslikt in een snoepje. U oefent eveneens op een 'kinderpop'.

Deze training EHBO van Het Oranje Kruis (1 dag incl. examen) resulteert in het diploma EHBO aan Kinderen van Het Oranje Kruis. Dit diploma geeft aan dat uw kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis en kan actueel gehouden worden door het iedere twee jaar te hercertificeren.

Inschrijven en kosten
De training EBHO aan Kinderen kost € 135,- p.p. incl. examenkosten en catering. Veel zorgverzekeraars vergoeden een EHBO cursus geheel of gedeeltelijk. Vraag uw zorgverzekeraar hiernaar!

Let op: met alleen het diploma EHBO aan Kinderen bent u niet voorbereid op situaties met ouders/volwassenen. Wilt u deze kennis ook vergaren, volg dan eveneens de Basistraining EHBO of BHV.

Klik hier om in te schrijven

EHBO aan Kinderen herhalingstraining

Wat gaat u allemaal doen?
De herhalingstraining EHBO aan Kinderen duurt een halve dag. Dan is uw diploma EHBO aan Kinderen van Het Oranje Kruis weer helemaal up to date. De training EHBO aan Kinderen zoomt in op de meest voorkomende situaties met baby's en kinderen zoals verstikking, verslikking, valpartijen en brandwonden.

Inschrijven en kosten
De herhalingstraining EBHO aan Kinderen kost € 65,- p.p. Veel zorgverzekeraars vergoeden een EHBO cursus geheel of gedeeltelijk. Vraag uw zorgverzekeraar hiernaar!

Let op: met alleen het diploma EHBO aan Kinderen bent u niet voorbereid op situaties met ouders/volwassenen. Wilt u deze kennis ook vergaren, volg dan eveneens de Basistraining EHBO of BHV.


Klik hier om in te schrijven