EHBO basistraining

Wat gaat u allemaal doen?
Met het EHBO-diploma van Het Oranje Kruis bent u in staat op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of in de rij bij de kassa in elkaar zakt.

De basistraining EHBO van Het Oranje Kruis (3 dagen incl. examen) resulteert in het diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis. Dit diploma geeft aan dat uw kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis en kan actueel gehouden worden door het iedere twee jaar te hercertificeren.

Inschrijven en kosten
De EBHO basistraining kost € 305,- p.p. incl. examenkosten en catering. Veel zorgverzekeraars vergoeden een EHBO cursus geheel of gedeeltelijk. Vraag uw zorgverzekeraar hiernaar!

Klik hier om in te schrijven

EHBO herhalingstraining

Wat gaat u allemaal doen?
Tijdens deze 1-daagse herhalingstraining EHBO houdt u uw vaardigheden op peil en oefent u onder andere de onderstaande vaardigheden in diverse scenario’s. Zo zorgen wij ervoor dat u adequaat blijft handelen in geval van nood en blijft uw EHBO-diploma geldig.

U oefent de vaardigheden in groepen. De trainer beoordeelt of u voldoende beschikt over de benodigde Eerste Hulp vaardigheden.

Toelating
Een geldig EHBO-diploma van Het Oranje Kruis. Het diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis is 2 jaar geldig en behoudt zijn geldigheid door het volgen van een jaarlijkse herhalingcursus.

Inschrijven en kosten
De EHBO herhalingstraining kost € 115,- p.p. en catering. Veel zorgverzekeraars vergoeden een EHBO cursus geheel of gedeeltelijk. Vraag uw zorgverzekeraar hiernaar!


Klik hier om in te schrijven